odpocet
1 dag
17 timmar
34 minuter
8 sekunder
Visa filter
Visa filter
Sortera enligt
59 objekt totalt
Japansk grönsakskniv SHOTOH 5000MCD 9 cm, Miyabi
3 804 kr
MB34372091
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Japansk köttkniv GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
3 538 kr
MB34681241
Japansk Santoku-kniv 5000MCD 18 cm, Miyabi
5 830 kr
MB34374181
Japansk SANTOKU-kniv 5000FCD 18 cm, Miyabi
3 080 kr
MB34684181
Santoku-kniv 5000MCD 18 cm, Miyabi
5 980 kr
MB34388181
Japansk Santoku-kniv 17 cm, Victorinox
1 001 kr
VN6852017G
Japansk grönsakskniv SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
2 280 kr
MB34072091
Kockkniv SAMURAI 20 cm, Dellinger
1 593 kr
DNGRSXLKHP8
Japansk köttkniv GYUTOH 6000MCT 20 cm, Miyabi
3 828 kr
MB34073201
Japansk kockkniv SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
4 296 kr
DNGRSXL9309
Japansk kockkniv PETTY 15 cm, Dellinger
2 703 kr
DNGRSXL9302
Japansk tanto-kniv RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
1 264 kr
FDCK8175321
Japansk klyvkniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
2 187 kr
MB33952171
Grönsakskniv SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Kockkniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
1 510 kr
DNGRKH164
Kockkniv RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
1 544 kr
DNGRKH165
Kockkniv BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN 21 cm, Dellinger DNGRKH206
Skivkniv KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
1 544 kr
DNGRSXLKH134
Japansk köttkniv GYUTOH 5000MCD 24 cm, Miyabi
6 416 kr
MB34373241
Japansk Santoku-kniv 4000FC 18 cm, Miyabi
2 187 kr
MB33957181
Up
Fler produkter

Japanska knivar: En förening av tradition och precision

Japanska knivar är världsberömda för sin exceptionella skärpa, lätthet och estetiska design. Deras tillverkning bygger på en lång tradition av smide, som har utvecklats i Japan under århundraden. Dessa knivar är utformade för att ge maximal precision och effektivitet vid skärning, vilket gör dem till oumbärliga verktyg i varje kök.

Läs också

Egenskaper hos japanska knivar

  • Skärpa – tack vare användningen av hårdare stål uppnår japanska knivar enastående skärpa, vilket möjliggör precisa skär.
  • Lätthet – tunnare blad och ergonomiska handtag säkerställer enkel hantering och minskar trötthet vid långvarig användning.
  • Estetik – ofta är de tillverkade av damaskusstål, vilket ger ett mycket stilfullt intryck, eller så är de dekorerade med traditionella japanska japanska smidestekniker, vilket gör japanska knivar inte bara funktionella verktyg utan även konstverk.

Toppmärken för japanska knivar

När du väljer en japansk kniv är det viktigt att fokusera på beprövade märken som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik:

  • Dellinger – detta märke erbjuder ett brett sortiment av knivar inspirerade av japansk kultur. Deras knivar är av hög kvalitet, skarpa och tåliga, perfekta för professionella kockar och matlagningsentusiaster.
  • Miyabi – ett företag som kombinerar tysk ingenjörskonst med japanskt hantverk. Knivar från Miyabi är kända för sin exceptionella skärpa, precision och estetiska design.
  • Yaxell – en japansk tillverkare med en lång tradition, vars knivar är populära bland professionella kockar världen över. Yaxell kombinerar traditionella smidestekniker med moderna material, vilket säkerställer hög kvalitet och prestanda för deras knivar.

Tips för att välja en japansk kniv

  • Typ av kniv – fundera på vad du oftast kommer att använda kniven till (t.ex. Santoku för allsidig användning, Nakiri för att skära grönsaker).
  • Material i bladet – välj knivar av kvalitetsstål som ger lång livslängd och är enkla att slipa.
  • Handtag – Den ergonomiska formen och det högkvalitativa materialet i handtaget säkerställer ett bekvämt grepp och säker hantering.

En investering i en högkvalitativ japansk kniv lönar sig inte bara i form av funktionalitet, utan även estetik och lång livslängd. Med dessa knivar blir varje matlagningstillfälle en glädje och du kan uppnå professionella resultat i ditt kök.