odpocet
2 dagar
19 timmar
57 minuter
14 sekunder

Panbor för crepes

Visa filter
Visa filter
Sortera enligt
24 objekt totalt
Crepe-panna MINERAL B 24 cm, stål, de Buyer
–20 %
500 kr
625 kr
DB561524
Crepe-panna MINERAL B BOIS 24cm, de Buyer
–20 %
766 kr
958 kr
DB571524
Crepe-panna DIAMOND LITE 26 cm, avtagbart handtag, titan, WOLL WL1226DPS
Crepe-panna TITANIUM NOWO 26 cm, avtagbart handtag, WOLL WL1226N
Crepe-panna MINERAL B 30 cm, de Buyer
–20 %
695 kr
869 kr
DB561530
Crepe-panna ULTIMATE G2683872 25 cm, Tefal
421 kr
TEFG2683872
Pannkakspanna MINERAL B 26 cm, de Buyer
–20 %
860 kr
1 075 kr
DB571526
Crepepanna MINERAL B 26 cm, med slev och pensel, de Buyer
–20 %
766 kr
958 kr
DB561501
Crepe-panna CHOC B BOIS 26 cm, de Buyer
–20 %
1 156 kr
1 446 kr
DB878526
Omelettpanna MINERAL B 28 cm, de Buyer
–20 %
875 kr
1 094 kr
DB561128
Omelettpanna MINERAL B 20 cm, de Buyer
–20 %
522 kr
653 kr
DB561120
Crepe-panna DIAMOND LITE 26 cm, WOLL
1 013 kr
WL226DPS
Crepe-panna CHOC RESTO 26 cm, för induktion, de Buyer
–20 %
773 kr
967 kr
DB848526
Crepe-panna CHOCK RESTO 30 cm, för induktion, de Buyer
–20 %
972 kr
1 216 kr
DB848530
Crepepanna 24 cm, stål, de Buyer
–20 %
274 kr
343 kr
DB530324
Crepe-panna FORCE BLUE 18 cm, de Buyer
–20 %
203 kr
254 kr
DB530318
Crepe-panna CHOCK B BOIS 30 cm, de Buyer
–20 %
1 191 kr
1 489 kr
DB878530
Crepe-panna SIMPLE COOK B5561053 25 cm, Tefal
170 kr
TEFB5561053
Crepepanna 20 cm, stål, de Buyer
–20 %
244 kr
305 kr
DB530320

Crepespannor (crêpes)

För att tillaga perfekta crêpes krävs en speciell panna som säkerställer jämn gräddning och enkel hantering. Crepespannor har en låg kant och en bred, plan yta som gör det enkelt att sprida ut smeten och vända crêpes. Olika material erbjuder olika egenskaper, vilket gör att alla kan välja rätt panna efter sina önskemål. Läs om hur du väljer den bästa crepes pannan.

Fördelar med olika material i crepespannor

  • Stålpannor – kolstålpannor är populära bland proffs tack vare sin höga värmeledningsförmåga och naturliga non-stick-egenskaper, som de får genom regelbunden användning. Det kräver dock rätt skötsel, inklusive inbränning och regelbunden oljebehandling.
  • Titanpannor – kombinerar lätthet med hög tålighet. De är non-stick, reptåliga och möjliggör matlagning med minimal mängd fett. De är lätta att rengöra och har lång livslängd.
  • Non-stick-pannor – ett idealiskt val för dig som söker en lätt och lättanvänd panna. Non-stick-ytan underlättar tillagningen och vändningen av pannkakor, men kräver skonsam hantering (t.ex. användning av redskap i trä eller silikon).

Tips för underhåll av pannkakspannor

  • Rengöring – efter att pannan har svalnat, tvätta den med varmt vatten, milt rengöringsmedel och en mjuk svamp. Undvik att använda slipande rengöringsmedel eller stålull, eftersom de kan skada non-stick-ytan.
  • Ytskydd – Vid matlagning i non-stick stekpannor, använd trä- eller silikondegskrapor eller stekspadar för att undvika repor i non-stick-beläggningen.
  • Förvaring – om du staplar stekpannor på varandra, placera ett skyddande underlägg mellan dem för att undvika att ytan skadas.

Bästa stekpannorna för pannkakor

Om du verkligen vill ha en riktigt bra crepes panna, kan du lita på någon av dessa tillverkare:
  • De Buyer – ett franskt märke som specialiserar sig på stekpannor i stål, vilka kännetecknas av utmärkt värmeledningsförmåga och ger autentiska resultat vid tillagning av pannkakor.
  • Woll – en tysk tillverkare av titanstekpannor med en mycket tålig non-stick-beläggning, idealiska för att enkelt vända pannkakor och för långvarig användning.
  • Tefal – ett innovativt varumärke som erbjuder aluminiumstekpannor med non-stick-beläggning och praktiska funktioner, som Thermo-Spot temperaturindikator.

Genom att välja rätt stekpanna säkerställer du att dina pannkakor alltid blir perfekt tunna, jämnt stekta och lätta att hantera.

Vårt tips
Läs också
->
palacinky s ovocem
Recept på de bästa pannkakorna
Vill du bemästra våra kockars pannkakor från Chefparade? Inte undra på! De är ett universellt ess i rockärmen – en fantastisk frukost och en snabb dessert när dina matgäster plötsligt blir sugna på något sött.