162 items total
Springform 26 cm, de Buyer
Akce Sticker
284 kr –30 %
198 kr
DB484426
Brödform 25 cm, brun, Lékué
Akce Sticker
245 kr –23 %
187 kr
LKE2410525M10M017
Bakform 22 cm, de Buyer
Akce Sticker
424 kr –35 %
272 kr
DB470122
Up
More products

Bakplåt – ett måste i varje kök

Tårtformar – allt du behöver för en perfekt sötsak!

En bakpanna är en av kökets nödvändigheter. Även om du inte bakar en tårta varje lördag vill du fortfarande göra något sött då och då (för födelsedag, speciell middag eller familjetillfälle) och en tårtform av hög kvalitet kan verkligen hjälpa dig att göra intryck på gästerna!

I Kulina erbjuder vi dig ett brett urval av olika typer av bakformar som:

  • klassiska runda pass för födelsedagstårtor eller din legendariska New York cheesecake
  • kakformar i alla former och storlekar (kolla Kaiser och de Buyer för det bredaste urvalet av olika former)
  • buntpannor perfekt för påsk men även alla andra dagar på året (se till att du kollar buntpannor med Nordic Ware – de är otroliga!)
  • brödformar som passar inte bara för ditt hembakade bröd utan även alla typer av patéer eller fruktkakor
  • muffinsformar, ett mycket användbart verktyg för föräldrar
  • ramekins för små desserter och små godsaker som sufflé
  • tårta pannor för söta och salta tårtor och pajer

Hur väljer man en perfekt bakpanna?

  • tänk på vilken typ av tårta du vill baka
  • tänk på vilken storlek du behöver – en liten kakform är perfekt för er två men kanske inte räcker för en stor familj som är sugen på en efterrätt efter middagen
  • välj rätt material för din panna. Silikonformar (som de som erbjuds av Lekue) är mycket bekväma och gör att du enkelt kan ta ut dina kakor även om de har en väldigt kreativ form. Stålpannor erbjuder non-stick beläggning och kopparpannor ser ut som en miljon dollar i ditt kök

Hur tar man hand om sina kakformar?

Om du vill att din buntpanna eller brödform ska hålla hela livet, se till att du följer några grundläggande regler som:

  • använd inte verktyg som kan repa deras non-stick-beläggning (se till att du täcker pannan med lite smör och brödsmulor eller tillsätt lite olja för att få din kaka att hoppa ut lätt)
  • vissa tillverkare rekommenderar att du smörjer kakformen innan du förvarar den
  • det är bättre att handdiska din kakform och om du vill använda en diskmaskin se till att du kontrollerar instruktionerna från tillverkaren.