brödkorgar

28 items total
Bakform, brun, silikon, Lékué
Sale
257 kr –20 %
205 kr
LKE0202300M10M017
Baguettebakform, silikon, brun, Lékué
Sale
257 kr –20 %
205 kr
LKE0203100M10M017
Brödform 28 cm, brun, Lékué
Sale
247 kr –20 %
197 kr
LKE1210528M10M017
Brödform 25 cm, brun, Lékué
Sale
240 kr –21 %
189 kr
LKE2410525M10M017
Brödbakningsset, 2 st, brun, Lékué
Sale
458 kr –23 %
349 kr
LKE3000028SURM017
Brödbakningsset, 4 st, de Buyer
Sale
767 kr –36 %
490 kr
DB471300
Brödform DELIBAKE J1640174 30 cm, Tefal
Sale
322 kr –20 %
257 kr
TEFJ1640174
Bakform 300 ml, brun, silikon, Lékué
Sale
293 kr –20 %
234 kr
LKE0200500M10M070
Bakform 600 ml, brun, silikon, Lékué
Sale
410 kr –20 %
328 kr
LKE0200600M10M017
Brödform 25 x 10,8 cm, de Buyer
Sale
405 kr –32 %
274 kr
DB471625
Up
More products

Bröd & limpformar - för hembakat bröd och andra söta och syrliga hembakade bakverk

Vad är bröd och brödformar?

Brödformar, vanligtvis kallade brödformar, är en typ av kakformar som vanligtvis är rektangulära till formen och har djupa väggar som tillåter jäsning av degen. De är främst utformade för att baka bröd men kan användas för att baka en mängd andra rätter, som köttfärslimpa, citrondryck, terriner, bananbröd och olika brödkakor och patéer.

Vad bör du tänka på när du köper en bröd- och brödform?

  • Storlek: Bestäm vilken typ av bröd du ska baka oftast. I Kulina får du traditionella brödformar med hög kupol, längre eller kortare brödformar, samt silikonformar för baguetter eller semlor.
  • Material: Aluminium, gjutjärn, silikon och keramik är populära material som används för att göra brödformar.
  • Funktioner: Dina bakade produkter glider lättare ut ur formen om den har en non-stick-beläggning, perforerade hål uppmuntrar luftcirkulationen för krispigare skorpor och ett lock håller brödet fint fyrkantigt.

För regelbunden bakning av bröd och brödkakor har Kulina en mängd olika brödformar tillgängliga från förstklassiga märken som de Buyer, Emile Henry, Eva Solo och Lékué. Många av våra brödformar har en non-stick beläggning som gör det enklare att ta bort limpan eller kakan från formen.

Vilken är den perfekta bakformen för bröd?

Lämplig panna måste användas när du bakar bröd för att det ska tillagas konsekvent och bilda en underbar ytterskorpa. En bröd- eller brödform med höga kanter som gör att brödet kan jäsa är speciellt utformat för att baka bröd. För konsekvent uppvärmning och enkel borttagning, använd en non-stick brödform i aluminiumstål. En brödform med lock hindrar ditt bröd från att jäsa, vilket resulterar i en fyrkantig limpa med en enhetlig struktur och en djup gyllene skorpa.

Är en metallpanna att föredra för att baka bröd?

Metallpannor är den föredragna bakmetoden för de flesta bagare. Metallbrödformar leder värme enkelt och snabbt, så att värmen kan röra sig genom pannan och sedan in i din deg för att hjälpa till att baka bröden jämnare.

Redo att börja baka lite bröd? Du kan använda en professionell limpa/brödform från Kulinas omfattande samling av professionella bakverk för att förenkla processen.