Stålkärl de Buyer
Franska kolstålspannor
för en livstid
Vy
de Buyer - ikoniska stålpannor sedan 1830
Det franska märket de Buyer har verkligen bemästrat konsten att tillverka pannor. En kolstålspanna "åldras som vin" och ju längre och oftare du använder den, desto bättre är dess egenskaper.
Naturligt non-stick
Kolstål blir non-stick genom användning. Den mörka beläggningen på ytan är precis vad du är ute efter. Du kan vanligtvis bara torka av pannan med en pappershandduk efter tillagning, ett tunt lager olja hjälper bara till att bevara den.
Optimal brunfärgning
Stål leder värme perfekt och jämnt. Samtidigt är den fast och stabil, så den inte buktar i mitten med tiden som lätta non-stick pannor. Dina stekar och pannkakor blir alltid perfekt tillagade på hela ytan.
100% naturlig
Tillverkad av 99 % järn och 1 % kol, stål är ett 100 % naturligt material. Pannorna kommer med en skyddande beläggning av organiskt bivax. De är en miljövänlig, återvinningsbar produkt med lång livslängd.
En utsökt maträtt
En panna med non-stick finish kan inte göra detta - bryningsreaktionen. På stål eller gjutjärn bryns köttet snabbt. En välsmakande skorpa bildas på ytan och saften stannar inuti. Brynt på utsidan och saftigt på insidan = mycket godare maträtt.
Videoguide
Hur man bränner in en stålpanna
Var inte rädd för det! Pannan måste brännas in före den första användningen. Det är så kolstålet blir non-stick. Din panna kommer inte längre att vara silverfärgad, men som fransmännen vet - ju mörkare desto bättre.
56 items total