Det franska märket de Buyer är mästare på pannor. Företaget har tillverkat ikoniska stålpannor sedan 1830. Och inte bara dem. Upptäck en värld av fransk gastronomi med de Buyer.
Vilken panna är rätt för dig?
De har verkligen fulländat konsten att göra pannor hos de Buyer. En stålpanna är som vin, ju längre och oftare du använder den, desto bättre blir den.
Om du vill att en ordentlig panna ska hålla en livstid, välj en stålpanna. Den magiska ingrediensen i fransk matlagning är smör, men hemligheten till framgång är rätt panna.
Kvalitetsstekpannor av gjuten lätt aluminium med en mycket slitstark non-stick-beläggning.
Choc Resto Induktionskollektion har utformats för optimal värmeledning och ackumulering. Tack vare det extra tjocka aluminiumskiktet (5 mm) och den speciella ferromagnetiska botten är den idealisk för induktion. Den är dock lämplig för alla typer av värmekällor.
Choc B Bois Collection är utrustad med ett bekvämt bokhandtag med bivax som skyddar handtaget från värme (t.ex. på gasspisar) och förenklar greppet.
Choc Extreme kollektion har utvecklats för professionella kök. Den har en 7mm stark magnetisk botten, en extremt hård yta och en bra produktlivslängd.
Non-stick pannor är populära. De är lätta att hantera och är ofta "den andra pannan" i köket. Du måste vanligtvis byta ut dem ganska ofta, de billiga varje eller vartannat år, eller till och med efter några månader. De Buyer non-stick pannor kommer att tjäna dig mycket längre. Tack vare sina utmärkta egenskaper är de lättare än stålpannor, men något tyngre än billiga aluminiumpannor.