Ekologiska kryddblandningar SMOKEY SALLY 50 g, Mill & Mortar

Code: MM13114
Akce Sticker
109 kr –14 %
Ekologiska kryddblandningar SMOKEY SALLY 50 g, Mill & Mortar
109 kr –14 % 93 kr
Lager (>5 pcs)

Är dina rätter utsökta, men känner du att de fortfarande saknar något för att göra dem perfekta? Mill & Mortar...

  • den perfekta BBQ-kryddblandningen för grillning, bakning eller matlagning
  • kan användas på olika typer av kött, fisk, grönsaker eller till och med popcorn
  • certifierat ekologiskt - ingredienserna odlas utan användning av bekämpningsmedel, kemiska gödningsmedel eller genetiskt modifierade organismer

Detailed information

Product detailed description

Huvudsakliga fördelar:

  • den perfekta BBQ-kryddblandningen för grillning, bakning eller matlagning
  • kan användas på olika typer av kött, fisk, grönsaker eller till och med popcorn
  • skapar oemotståndliga smakkombinationer och förhöjer dina rätter, oavsett vilket kulinariskt äventyr du är ute på
  • den lätt rökiga aromen av spansk paprika ger köttet en speciell smak av utomhusgrillning
  • certifierat ekologiskt - ingredienserna odlas utan användning av bekämpningsmedel, kemiska gödningsmedel eller genetiskt modifierade organismer
  • du kan vara säker på att du endast använder hälsosamma och miljövänliga ingredienser
  • snygg och hermetiskt tillsluten förpackning som skyddar innehållet och bevarar dess färskhet - kryddorna förblir fulla av smak och arom, redo att användas när du behöver dem

Ytterligare information:

  • ingredienser: söt parika*, rökt paprika*, vitlökspulver*, koriander*, fänkål*, oregano*, cayennepeppar* (* = ekologisk)
  • nettovikt: 50 g
  • ursprung: EU / icke-EU
  • certifiering: DK-ØKO-100
  • lagring: lagras på en torr, mörk och lufttät plats

Additional parameters

Category: Peppar & kryddor
Weight: 0.107 kg
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Styck i ett set: 1 ks
Material: Metall
Produkttyp: Kryddor
Producent: Mill & Mortar
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: