Gryta COCOTTE 20 cm, rund, vit, gjutjärn, Staub
Code: ST11020107Related products
Product detailed description
Den runda gjutjärnsgrytan är en tidlös hjälpreda för stuvning, bakning, soppor och en-pot-rätter. Att laga mat i en STAUB emaljerad gjutjärnsgryta eller "COCOTTE" är mycket enkelt. Staub en rund gryta är ett måste i köket, alla borde ha en. Krukan skapar en förbindelse mellan spisen och ditt bord, så att du kan servera direkt från den. Din mat behåller sin temperatur och ser vacker ut på bordet.
Den emaljerade innerytan är mattsvart och ser till att allt du tillagar i den blir utsökt och delikat. Sluten cirkulation och små utskjutande delar på lockets undersida skapar idealiska förutsättningar för långkok och bräsering. Ledande kockar älskar köksredskap i gjutjärn Staub för dess extraordinära egenskaper: det håller värmen länge, förhöjer matens smak och är praktiskt taget oförstörbart.
Huvudsakliga fördelar:
- Utsprång på insidan av locket för "långsam tillagning" av mat
- Lätt att tillaga, perfekt för både nybörjare och professionella kockar
- Emaljerad gjutjärnsbehållare, mycket hållbar, korrosionsbeständig med permanenta färger, spånsäker, utmärkt värmeledningsförmåga
- Slät botten lämplig för användning på alla typer av kokkällor, inklusive induktion
- Produkten har genomgått alla typer av rigorösa tester för att säkerställa optimal funktion och smak på din mat
- Lämplig för ugn upp till 250 °C
- Unik handtagsdesign för enkelt och säkert grepp om själva gjutjärnsbehållaren
Specifikationer:
- Diameter: 20 cm
- Volym: 2,2 l
- Färg: vit tryffel
Be the first who will post an article to this item!
✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí |
Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.
Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.