odpocet
2 dagar
17 timmar
27 minuter
11 sekunder

Knivar

Hur man väljer en kort kniv: en omfattande guide

När du ska skala ett äpple, hacka örter eller precisionsbearbeta kött är kockknivens långa blad snar...

Vässar, slipmaskiner och slipstenar: hur man väljer rätt verktyg

Visste du att korrekt vässad kniv kan spara upp till 50% av din tid för att förbereda måltider? Dess...

Spikningskniv - en liten, stor hjälpreda för många uppgifter

Exakt, vasst och multifunktionellt. Det här är ett spett som, förutom att spetta köttet det är skapa...

Skinkkniv: varför ha en?

Behöver du verkligen en speciell skinkkniv eller kan du nöja dig med det du har till hands? Om du gi...

Hur man väljer en slaktarkniv för perfekt täljning

Slaktkniven är ett kompromisslöst verktyg som är utformat för hårt arbete. Den skär kött med kirurgi...

Skiv- och carvingknivar: en guide för att välja

Exakt och enkel styckning av kött och fisk - det är för detta ändamål som skiv- och carvingknivar sk...

Ostkniv: varför ha en?

De mjuka fastnar, de hårda smular sig och vissa kräver mycket kraft - att skära ost med en vanlig kn...

Kötthackor - kraft och precision i ett

När det gäller att skära kött och hugga ben räcker det inte med en vanlig kniv, och det är här klyva...

Skalkniv: oumbärlig för bearbetning av frukt och grönsaker

Inget spill, ingen glidning och ingen belastning på handen - det är så du arbetar med en skalkniv. D...

Filékniv - ett precisionsverktyg för perfekt tranchering

Filékniven är ett oumbärligt verktyg för alla som är stolta över exakt och effektivt arbete med kött...