Kärl, Page 2

De bästa stekpannorna på marknaden: gjutjärn, stål eller rostfritt stål?

Hem: Du kan inte klara dig utan en bra stekpanna i köketEn bra panna är ett viktigt verktyg i alla ...

Stekpannor för induktion: tips och rekommendationer

Även om det inte verkar så, kan det vara ganska utmanande att välja rätt induktionspanna med tanke p...

Keramiska stekpannor: hur man väljer den bästa

Eleganta och moderna keramikpannor är ett utmärkt alternativ till traditionella non-stickpannor. De ...

Kopparpanna? En lyx du inte behöver men vill ha

Kopparpannor är inte bara köksredskap; de är en symbol för lyx, elegans och avancerad kulinarisk ut...

Wollpannor: Nästan oförstörbara köksredskap

På Kulina hittar du bara produkter som vi står bakom. Stekpannorna från är inget undantag.av den v...

Titanpannor: en revolution inom matlagning!

Under de senaste åren har titan blivit ett av de mest populära materialen i köksutrustning, inklusiv...

Stålpannor - komplett urvalsguide

Oavsett om du är en entusiastisk hemmakock eller ett proffs som letar efter den bästa utrustningen f...

Panna i rostfritt stål - elegant och funktionell

När det gäller matlagning kan rätt val av köksredskap göra stor skillnad för kvaliteten och smaken p...

Pannkakstillverkning: varför du behöver en och hur du väljer rätt

Söta, fluffiga, fortfarande varma pannkakor med frukt, yoghurt, toppade med lönnsirap eller en stor ...

Hur väljer man rätt storlek på pannan?

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kock är det viktigt att välja rätt stekpannor kan avs...