odpocet
2 dagar
10 timmar
49 minuter
22 sekunder
Visa filter
Visa filter
Sortera enligt
26 objekt totalt
Joseph Joseph Rensa filter
Köksredskap set NEST 100 COLLECTION, Joseph Joseph
757 kr
JS95031
Köksslev UNI-TOOL, Joseph Joseph
159 kr
JSUNITG0100S
Köksredskap set ELEVATE, med vridställ, svart, Joseph Joseph JS10151
Köksspatel ELEVATE 20122 gul, Joseph Joseph
164 kr
JS20122
Köksredskap set ELEVATE, 6 st, flerfärgad, Joseph Joseph JS10119
Slickepott DUO, Joseph Joseph
144 kr
JS80030
Potatispress DELTA, hopfällbar, Joseph Joseph
168 kr
JS10161
Visp TWIST 981000 29 cm, vikbar, blå, silikon, Joseph Joseph JS981000
Glasskopa DUO COMPACT, Joseph Joseph
130 kr
JS80002
Potatisstöt EASY-MASH 20140, Joseph Joseph
144 kr
JS20140
Köksredskap set ELEVATE, flerfärgad, Joseph Joseph
1 206 kr
JS98991
Glasskopa DIMPLE, grön, Joseph Joseph
144 kr
JS20046
Hålslev DUO, Joseph Joseph
120 kr
JS80034
Hopfällbar visp TWIST 10539 Joseph Joseph grön
207 kr
JS10539
Köksredskap och knivar set ELEVATE, Joseph Joseph
820 kr
JS10480
Köksredskap set med ställ DOORSTORE, 4 st., Joseph Joseph JS10178
Up
Fler produkter

Köksredskap – dina nödvändiga köksredskap

Vad är köksredskap?

Köksredskap spelar en avgörande roll i tillagningen av måltider och är de verktyg som används vid matlagning, matlagning och servering.

De är nödvändiga verktyg som gör det enklare, snabbare och effektivare att laga mat. Några av de vanliga köksredskapen är följande:

  • En blandningssked används för att blanda måltider med tjock konsistens, till exempel smet.
  • A set i köksredskap som ofta innehåller en mängd olika skedar, slevar, gafflar, vändare osv.
  • En vändare : En vändare används för att snabbt vända matvaror som en omelett, en crêpe eller en fiskbit.
  • En hålslev låter vätska rinna av, vilket gör den idealisk för att rinna av grönsaker, ösa upp mat från en gryta eller soppa
  • En konditorivaror kan användas för att sprida marinader, smält smör eller äggtvätt på maten före gräddning.
  • En potatisstöt används för att krossa mjuk mat till recept som potatismos, äppelmos och frysta bönor.
  • Spridare för crepes används för att breda ut degen på crepemaskiner.
  • En köksspatel används för matlagning och bakning (spridning, mixning, vändning osv.)
  • Köksslevar används för att servera soppor, grytor och andra vätskor.

Det finns flera andra köksredskap, alla med distinkt användning. De specifika kulinariska uppgifterna och kockens preferenser avgör vilken typ av utrustning som behövs.

Vilka material används för att tillverka köksredskap?

Flera material kan användas för att tillverka köksredskap. Valet beror på vilken yta du vill använda dem med (ytan på din panna, gryta eller köksskål) men de mest typiska materialen som används för att göra köksredskap är:

  • Plast: Plastredskap är lätta och prisvärda. De kan smälta eller deformeras om de utsätts för överdriven värme, men de är perfekta för användning med non-stick kokkärl.
  • Rostfritt stål: Rostfritt stål är ett robust, rostbeständigt och hygieniskt säkert material. Hållbarheten hos rostfritt stål gör den idealisk för användning med högvärme kulinariska apparater.
  • Nylon: Köksutrustning i nylon är rep- och värmebeständig. De är lätta och billiga, men om de utsätts för intensiv värme kan de smälta eller deformeras.
  • Silikon: Detta material är perfekt för användning med kokkärl med non-stick eftersom det är värmebeständigt och non-stick. Med köksutrustning av silikon kommer dina kastruller och stekpannor inte att repas.
  • Trä: Träredskap är säkra för non-stick-ytor och repar inte dina kastruller och kastruller. De kan tåla mycket lång tid med lämpligt underhåll och är även värmebeständiga.

Du kan också läsa vår shoppingguide om de 10 bästa köksartiklarna för att se vilka andra nödvändiga köksartiklar som är värda att investera i.