odpocet
5 dagar
7 timmar
6 minuter
10 sekunder

Olivoljor

Visa filter
Visa filter
Sortera enligt
20 objekt totalt
Glas1 Rensa filter
216320 balzamikovy ocet 3 gold medals cubica 250 ml giusti
393 kr
GIU340A
216314 balzamikovy ocet 4 gold medals cubica 250 ml giusti
556 kr
GIU440A
216341 balzamikovy ocet 5 gold medals champagnottina 100 ml giusti GIU590A
216347 balzamikovy ocet 1 silver medal cubica 250 ml giusti
221 kr
GIU140A
Mangovinäger 200 ml, Nicolas Vahé
105 kr
NV111040020
Olivolja med örter från Provence 250 ml, Nicolas Vahé NV105790102
216362 balzamikove glaze 150 ml fiky giusti
93 kr
GIU755
216326 balzamikovy ocet 2 gold medals cubica 250 ml giusti
281 kr
GIU240A
Sesamolja DUKKAH 100 ml, Mill & Mortar
–14 %
82 kr
96 kr
MM14410
216332 balzamikove glaze 150 ml klasik giusti
79 kr
GIU751
216317 bily kondiment sweet sour champagnottina 100 ml giusti GIU790
216323 balzamikovy ocet 4 gold medals champagnottina 100 ml giusti GIU490A
216359 balzamikove glaze 150 ml lanyz giusti
99 kr
GIU754
Vitlöksolivolja 250 ml, Nicolas Vahé
154 kr
NV105790100
216350 balzamikovy ocet 2 3 gold medals cubica 2 x 250 ml giusti GIU1244A
216338 balzamikovy ocet 3 gold medals organic cubica 250 ml giusti GIU342
216344 bily kondiment sweet sour cubica 250 ml giusti
219 kr
GIU736A
216335 balzamikovy ocet 5 gold medals cubica 250 ml giusti
925 kr
GIU540A
Olivolja med basilika 250 ml, Nicolas Vahé
154 kr
NV105790103

Olivolja – en speciell ingrediens som gör att allt smakar bättre!

Thomas Jefferson sa att olivolja säkerligen är himlens rikaste gåva. Kockar säger att det inte räcker med en olivolja eftersom du borde ha lite matlagningsolja, lite avslutande olivolja och lite extra virgin olivolja och med rätt olivolja till hands kan du skapa fantastiska rätter av enkla ingredienser. Behöver du ett levande bevis? Koka lite pasta. Blanda olivolja, parmesanost, citronsaft och skal och häll över din pasta. Och du är klar!

I Kulina erbjuder vi dig ett brett utbud av premiumolivoljor smaksatta med de bästa ingredienserna som ger fantastiska smaker till dina rätter. Våra olivoljor är infunderade med vitlök, tryffel, chilipeppar, citron eller örter som basilika, oregano och rosmarin och de kan enkelt förvandla din vanliga sallad till en rätt som skulle kunna serveras på den bästa restaurangen i stan.

Vad använder du infunderad olivolja till?

Du kan lägga till infunderade olivolja till många rätter som:

  • pastarätter och pizzor,
  • sallader och salladsdressingar,
  • grillat kött och grillade grönsaker,
  • soppor,
  • som en del av din tapasbräda för att åtfölja en rostad baguette eller pitabröd som en lätt aptitretare till ditt favoritglas vin

Den goda nyheten är att olivolja inte bara är välsmakande utan också mycket hälsosam. Det är känt för att minska inflammation, diabetes, Alzheimers, hjärtsjukdomar, fetma och på grund av dess antioxidantegenskaper även cancer. Det är därför det ibland kallas ett hälsosamt fett och du kan använda det så mycket du vill!

Nicolas Vahe – ett danskt varumärke etablerat av en kock – erbjuder gourmetolivoljor kryddade med vacker, modern, minimalistisk design. Välj Nicolas Vahe-smaksatta olivoljor, kryddor och andra specialiteter om du vill överraska dina gäster med god smak eller fantastiska presenter.