Gasgrillar når en maxtemperatur på 250-350°C och tar ca 20 minuter att värma upp. Severin grillar når sin maximala temperatur på 500 °C på bara 10 minuter. Du kan enkelt grilla även tjocka köttskivor.
snabbare än kol
Träkolsgrillar måste värmas minst 30 minuter före grillning. De når en temperatur på 400-1000°C, men temperaturen kan inte kontrolleras. Severin elgrillar värms upp inom 10 minuter och temperaturen kan enkelt justeras.
miljövänlig
Med el grillar du utan ångor och rök. Och mest av allt, utan problem med dina grannar, särskilt om du är nära till exempel på balkongen. Du kan också använda grillen hemma under vintermånaderna.
Severin Sevo & Senoa
500°C boost-zon
Två värmezoner, med en 500°C zon för krispiga biffar med en karamelliserad skorpa.
Långsam matlagning
Med högkvalitativt lock och möjlighet till exakt temperaturjustering kan du tillaga perfekta långstekta revben, fläskmage eller konfiterad fågel.
OLED-display och termometer
Garanterad framgång tack vare exakta temperaturinställningar i den digitala OLED-displayen och integrerad kärntermometer.
Smart app
Sevo Smart-seriens grillar kan hanteras via en mobilapp. Du kan välja önskat resultat, temperatur och tack vare den anslutna termometern, kan du övervaka hur köttet tillagas.