Tårtserver

10 items total
Tårtspade B BOIS, de Buyer
299 kr –23 %
229 kr
DB270108
Stekspade FKOFFICIUM, de Buyer
419 kr –27 %
302 kr
DB423600
Tårtspade och kniv NUOVA, 2 st, WMF
272 kr –8 %
248 kr
WM1291516040
Tårtspade NUOVA, WMF
Tårtspade NUOVA, WMF
Lager (>5 pcs)
140 kr
WM1291486040
Dessertbestickset NUOVA, 13 st, WMF
723 kr
WM1291376040
Tårtspade SOHO, Zwilling
476 kr
ZW7031057
Tårtspade DINNER 21 cm, Zwilling
261 kr –5 %
247 kr
ZW07150057
Tårtspade DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
84 kr –14 %
72 kr
NV160670017

Tårtservrar - servera dina kakor som en drottning

Vad är en tårtserver?

En tårtservering är en typ av serveringsbestick som används för servering och ibland även skärning av kakor. Den har ett handtag och ett triangelblad, placerade något lägre än handtaget. Denna form gör det lättare för användaren att skjuta in bladet under en tårtbit och lyfta upp den.

En kakservering är vanligtvis gjord av rostfritt stål, ibland också av pläterat silver, trä eller plast. Om du köper en hel set i bestick, kan du också hitta en tårtserver inuti eftersom detta är ett av de viktigaste serveringsverktygen för ditt bord.

Vad kan man använda en tårtserver till?

Tårtservrar kan inte bara användas för att servera tårtor från ett tårtställ till ett tårtfat utan också för att ösa ut tårtbitar från en bakform, för att servera tårtor, lasagner eller fisk.

Tårtservrar finns i en mängd olika utföranden, mönster och storlekar och i Kulina hittar du några fantastiska servrar av märken som WMF eller Zwilling.

Hur skär och bakar du din tårta enkelt och elegant?

Om du vill skära och servera din hembakade tårta, se till att du använder en vass kniv för att skära den först. Du kan skära din tårta med en kockkniv eller använda en speciell konditorkniv som har ett långt blad som är perfekt för att skära stora födelsedagstårtor eller lagertårtor.

Innan du börjar skära din tårta, lägg kniven en sekund i ett högt glas eller kanna fylld med varmt vatten eller lägg den under varmt rinnande vatten. Torka kniven ordentligt och skär dina skivor medan kniven fortfarande är lite varm att ta på. På så sätt skär du genom frostingen som smör.

Se till att du skär din tårta exakt och se till att du skär botten av tårtan ordentligt och till slutet.

Använd tårtservern för att föra över tårtskivorna på ett tårtställ eller direkt på tårtfaten. Se till att du har dessertgafflar för att servera sötsaker till dina gäster.