WMF ProfiResist

WMF Profi Resist
WMF
Profi Resist
En non-stick panna för livet
Köp
Rostfri men non-stick
WMF Profi Resist
Image
Skyddande nät
Non-stick-ytan på PermaDur skyddas av en upphöjd bikakestruktur i rostfritt stål. Detta skyddar inte bara mot repor, utan ger också en idealisk fettfördelning för jämn brynning och krispig stekning.
Image
PermaDur non-stick yta
Extremt hållbar, fri från skadliga ämnen. Lämplig för snabbstekning och för skonsam tillagning med liten mängd fett (t.ex. fisk, ägg eller pannkakor).
Image
Snabb och jämn uppvärmning
Stekpannorna är tillverkade av tre lager material - aluminiumkärna, inre 18/10 rostfritt stål och yttre extremt slitstarkt kromstål. Detta material fördelar värmen jämnt över hela ytan.
Image
För ugn och induktion
Kastrullerna är värmebeständiga upp till 260°C och lämpliga för alla typer av hällar, inklusive induktionshällar.
"Absolut nöjd, den bränner inte utan köttet blir vackert brynt. Den går bra att diska även utan diskmaskin."
Marcela M.

"Den perfekta pannan! Den profi resist-justering fungerar felfritt. Jag kommer att köpa en till ;-)"
Dusan E.
WMF Profi Resist - det bästa av två världar
 
Nazev
Nazev
Nazev
 
Non-stick stekpannor
Stekpannor i rostfritt stål
WMF Profi Resist
Den största nackdelen
De kliar snabbt
För den oerfarne är maträtten pinnar
Det bästa av två världar
Den största fördelen
Enkelt underhåll
De kan värmas upp till hög temperatur för snabb brynning och stekning av kött.
Rostad som en stekpanna i rostfritt stål. Lätt och bekvämt underhållen som en non-stick panna.
Lämplig för beredning
Ägg eller pannkakor fastnar inte på dem och underhållet är mycket enkelt. Det är dock svårt att tillaga biff på dem - de kan inte värmas till hög temperatur och skorpan och stekfettet, som är avgörande för köttets smak, bildas inte på non-stick-ytan.
Stålpannor är perfekta för tillagning av kött. Men de kräver lite skicklighet och erfarenhet. Och många människor tycker helt enkelt inte att de passar, särskilt inte för att tillaga känsliga livsmedel som fisk eller ägg.
Mångsidig.
Hur länge kommer de att hålla
Om non-stick-ytan repas förlorar den sina non-stick-egenskaper. Var också försiktig när du köper billigare stekpannor. Non stick-ytor av dålig kvalitet kan innehålla PFOA och andra skadliga ämnen som frigörs i maten när de repas.

Lättviktspannor kan verka bra för matlagning, men efter ett år märker man ofta att de börjar sjunka ihop. Pannan värms inte upp jämnt och pannkakorna blir brända på kanterna och undergräddade i mitten.
Särskilt slitstark och håller praktiskt taget hela livet
En non-stick panna för livet.
Den är motståndskraftig mot repor och tål höga temperaturer för att steka kött.
4 items total