Japansk kockkniv SUJIHIKI 24 cm, Dellinger

Code: DNGRSXL9309
Brand: Dellinger
4 296 kr
Lager (2 pcs)

Robust, mycket vass japansk kniv KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm av snabbskärande pulverstål SPG2 med imponerande design och högsta kvalitet. Se till att varje kalkon, varje stek och varje skinka får perfekta skivor, med sömlösa rörelser och enkel manövrering. Om du älskar carpaccio av nötkött bör den här kniven vara ett måste i ditt kök.

Detailed information

Product detailed description

Robust, mycket vass japansk kniv KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm av snabbskärande pulverstål SPG2 med imponerande design och högsta kvalitet. Se till att varje kalkon, varje stek och varje skinka får perfekta skivor, med sömlösa rörelser och enkel manövrering. Om du älskar carpaccio av nötkött bör den här kniven vara ett måste i ditt kök.

Eftersom bladets spets är modellerad efter ett japanskt svärd är den också lämplig för tillagning av rätter som kräver att spetsen används, och även för dekorativa sniderier. Det långa bladet och det japanska handtaget med 7 eggar ger dig bästa möjliga kontroll när du skär och skivar. Japanskt hantverk, precision och ny teknik gör den här kniven i damascusstål unik och oöverträfflig. Zuiun är en specialutgåva som togs fram för att fira Kanetsugus hundraårsjubileum.

KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm har en ultraskarp skärkärna tillverkad av japanskt SPG2 pulverstål, som är mycket väl skyddat mot korrosion. Japanskt pulverstål SPG2 har en långvarig skärpa med hårdheten R63 +/- 1 Rockwell. Kärnan av japanskt pulverstål SPG2 är inklämd mellan 62 lager av 2 rostfria damaskusstål, som ger exceptionell hållbarhet och seghet. Det perfekt balanserade, exakt avsmalnande japanska bladet med ett skimrande damascenermönster minimerar friktionen vid skärning och förhindrar att materialet som ska skäras fastnar på bladet. Mönstret som liknar krusningar på ytan av sanddyner i öknen är unikt, kan inte upprepas och kommer att bli en symbol för din individualitet.

det 7-sidiga handtaget i japansk stil är tillverkat av stabiliserat laminerat trä. Den är dekorerad med mosaiknitar och alltid noggrant handpolerad, ergonomiskt formad. Idealiskt utformad för utmärkt handkontroll.

Huvudsakliga fördelar:

  • Robust, mycket vass japansk kniv KIRITSUKE / Sujihiki
  • Från specialutgåvan av Zuiun
  • Perfekt för perfekt skivning av skinka, stek eller carpaccio
  • Bladspets modellerad efter ett japanskt svärd
  • handtaget med 7 kanter ger bästa kontroll när du skär och skivar
  • Tillverkad av stabiliserat laminerat trä
  • Mosaiknit
  • Pulveriserat damaskusstål (damaskusstål)
  • Sub-Zero-process - speciell kylning av bladen till -70 °C eller lägre, vilket ger hög hårdhet och seghet
  • Det är en del av repertoaren för många kockar
  • Långvarig skärpa vid R63 +/- 1 Rockwell hårdhet
  • Damascenermönstret på denna kniv är unikt och kan inte upprepas
  • Perfekt balans mellan knivarna
  • Ej lämplig för diskmaskin

Specifikationer:

  • Handtagslängd: 135 mm
  • Bladets längd: 240 mm
  • Total längd: 390 mm
  • Vikt: 160 g
  • Material: damascerat stål, laminerat trä

Additional parameters

Category: Japanska knivar
Weight: 0.53 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Storlek: 24 cm
Färg: Brun
Styck i ett set: 1 ks
Bladlängd: 24 cm
Material: Damascus stål
Produkttyp: Japansk kniv
Producent: Dellinger
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: